Senaste från Vad blir det för mat

Byxad abborre en gång för alla
Per och Dollan visar hur man byxar (filear) abborre, ett måste för en snygg uppläggning.
Per och Dollan visar hur man byxar (filear) abborre, ett måste för en snygg uppläggning.

Majonnäs på 3 sekunder
Att lyckas med majonnäsen är inte det lättaste. När den håller ihop får man segerdansa!
Att lyckas med majonnäsen är inte det lättaste. När den håller ihop får man segerdansa!

Vad blir det för mat – om Per Morberg var harmonisk
Så skulle programmet kunna se ut med slätstruken och mild framtoning.
Så skulle programmet kunna se ut med slätstruken och mild framtoning.

Per Morbergs kryddknep sätter sting på maten
Det här är den gamla franska kökstraditionen som fallit i glömska.
Det här är den gamla franska kökstraditionen som fallit i glömska.

Per gör panerad strömming med galet god fyllning
Enkelt, snabbt och urgott när fiskelyckan slår till i Vad blir det för mat.
Enkelt, snabbt och urgott när fiskelyckan slår till i Vad blir det för mat.

Kan du separera gulan och vitan på tre olika sätt?
Per Morberg visar hur du knäcker äggen med perfekt resultat.
Per Morberg visar hur du knäcker äggen med perfekt resultat.

Desserttips: Äppelgömmor med höstiga smaker
Per Morbergs fantastiskt goda efterrätt är lätt att göra och himmelskt god.
Per Morbergs fantastiskt goda efterrätt är lätt att göra och himmelskt god.

Gör Per Morbergs krämiga potatisstomp
Mycket smör är den icke-välbevarade hemligheten bakom riktigt gott stomp.
Mycket smör är den icke-välbevarade hemligheten bakom riktigt gott stomp.

Per hittar svamp – och kärlek – i skogen
I avsnitt 6 av Vad blir det för mat lagar Per Morberg underbar svensk höstmat.
I avsnitt 6 av Vad blir det för mat lagar Per Morberg underbar svensk höstmat.

Laga lekande lätt lingonparfait
Per Morbergs läckra variant i Vad blir det för mat är en perfekt dessert i höst.
Per Morbergs läckra variant i Vad blir det för mat är en perfekt dessert i höst.