Linn Berg, 18 år, Hedemora/Säter.

Storfavoriterna Linn och dottern Amy är tillbaka! I förra säsongen separerade Linn och Tompa och vi får nu följa Linns väg ut i vuxenlivet tillsammans med tvååriga Amy. Linn har tagit studenten och har fullt upp med att ta körkort, leta jobb och flytta till en ny lägenhet i Säter. Det blir en fartfylld sommar där Linn anpassar sig till det nya varannan vecka-livet och hon har dessutom en spännande nyhet att berätta.

Instagram: linnberg98

Victoria Ramse, 22 år, Örebro

Rullstolsburna Victoria var 19 år när hon blev oplanerat gravid men idag är Emil det bästa som har hänt henne. Hon beskriver honom som en kopia av Emil i Lönneberga, precis lika busig och envis. Victoria föddes med ryggmärgsbråck och har hjälp av personlig assistans i vardagen. De är hennes förlängda armar och ben, som möjliggör för henne att få vara just mamma till hennes son. Den unga mamman bor i Örebro och drömmer om jobba inom vården i framtiden.

Instagram: victoriaramse

Elin Lindqvist, 22 år & Emil Lundstedt, 25 år, Stockholm

Ett kärt återseende när storfavoriterna Elin, 22, och Emil, 25, är med i ännu en säsong. I slutet av förra säsongen föddes Albin, och charmiga dottern Alice, 2 år, blev äntligen storasyster! Elin och Emil njuter av en sommar då de hittar på mycket aktiviteter och försöker hitta nya rutiner för nattning, matning och aktivering. Det mesta cirkulerar kring barnen, men Emil har även funnit en ny hobby och drömmer om att ”satsa” på downhillcykling.

Blogg: baralindqvist.vimedbarn.se

Instagram: baralindqvist

Instagram: elundstedt

Liv Grenell, 18 år, Haninge

Vi träffar åter igen Liv, 18, och hennes dotter Ellen, som precis har fyllt 1 år. Den unga mamman har äntligen kommit in på gymnasiet. Liv har en stökig bakgrund, men allt vände när hon blev gravid – och nu drömmer hon om en lugnare framtid med barn och jobb. Hon njuter av en sommar tillsammans med Ellen innan hon till hösten går tillbaka till skolbänken – och Ellen börjar förskolan.

Instagram: livgrenell99

Maria Alzaga, 21 år, Stockholm

Maria är ensamstående mamma till sonen Dominique, 3,5 år. Pappan är frånvarande och bor i Mexiko. Även hon har sina rötter i Mexiko och börjar sommaren med att ta med sig Dominique och nya pojkvännen Nikolas på en månads resa för att hälsa på all släkt i Mexiko. Dominique är en kille full av energi och fantasi och han älskar sin mamma över allt. Hans största intresse är superhjältar och han har skapat en egen superhjälte, ”Storpojken, Domi dom dom”.

Instagram: diazalzaga

Fanny Andersson Ericsson, 20 år & Fredrik Lönn, 23 år, Linköping

I säsong 4 av Unga föräldrar föddes deras son Milio, som snart fyller ett år. Paret från Linköping har börjat komma in i familjerutinerna. Fanny har dock svårt att släppa sin städmani och de kämpar ständigt med att lägga onyttigheterna bakom sig och leva ett nyttigare liv. Fanny, som fortfarande är mammaledig, har precis startat ett eget företag som säljer fransar och på fritiden träffar hon gärna sin familj och vänner.

Instagram: fannyanderssonericsson

Blogg: nouw.com/fannyeericsson

Instagram: lonn12