Linn & Tompa

Ett kärt återseende när favoriterna Linn, 18, och Tompa, 24, är med i ännu en säsong! De bor tillsammans med charmiga dottern Amy i Hedemora.

Livet rullar på för familjen. Amy ska snart fylla 2 år och Linn kör slutspurten inför det riktiga vuxenlivet. Under våren kämpar hon vidare med att ta sitt körkort och till sommaren är det dags för den efterlängtade studenten!

Tompa drömmer om fast jobb och hoppas att han kan bli kvar på jobbet i Hedemora, och familjen fortsätter självklart evighetsprojektet med att renovera huset.

Linn Berg: 
Instagram: linnberg98
Youtube: Linnberg

Tomas Conradsson:
Instagram: tomaskonradsson

Elin & Emil

Favoriterna från Stockholm är tillbaka! Vi får fortsätta följa Elin, 21, Emil, 24 och deras dotter Alice, som är 1 år.

Den unga familjen har en spännande vår framför sig, Elin är gravid och Alice ska äntligen få en lillebror! Att Alice ska bli storasyster förstår hon nog inte riktigt, även hon hon pekar på Elins mage och säger ”bror”.

Elin och Emil har som alltid fullt upp och försöker pussla ihop vardagen med jobb och barn – och snart flyttar de även till en större lägenhet, där de får plats med både ett till barn och ödlan Enzo.

Elin Lindqvist:
Instagram: baralindqvist
Blogg: lindqviste.blogg.se

Emil Lundstedt:
Instagram: elundstedt

Emma Janson

För andra säsongen får vi följa Emma, 19, som bor med dottern Delia, 1 år, i Göteborg. Snart blir hon sambo med pojkvännen Rickard och de längtar efter att starta sitt liv tillsammans.

När vi först mötte Emma bodde hon hemma hos sin familj i Trosa och var ensamstående, sen dess har mycket hänt.

Det blir en fartfylld vår för egenföretagaren Emma, som kombinerar småbarnslivet med att jobba hemifrån med skönhet och hälsa. Hon drömmer om att en dag flytta utomlands och under våren blir det flera utlandsresor, en spännande flytt och mycket bus med dottern Delia, som precis har lärt sig gå.

Blogg: emmajanson.se
Instagram: emmajanson

Halime & Christoffer

Ännu en säsong får vi följa Halime, 21, och Christoffer, 21, som bor i södra Stockholm med deras son Alex, 1 år.

Halime kämpar fortfarande med sin dyslexi och funderar kring vad hon vill göra i framtiden. Snart börjar Alex på förskolan och det blir en stor omställning för familjen. Då ska Halime börja söka jobb, samtidigt som Christoffer snart börjar på nytt jobb som vaktmästare.

Instagram: Halimej

Liv

Liv, 17, är ensamstående mamma till dottern Ellen, 6 månader.

Den unga mamman har ett stort intresse för djur och drömmer om att börja ridgymnasium till hösten. Hon bor tillsammans med dottern och hamstern Ivar i Bålsta. Liv har en stökig bakgrund, men nu har livet vänt och dottern är det bästa som har hänt henne.

Om dagarna myser hon hemma med Ellen, fotograferar och träffar ofta sin mamma Jaffa, som blivit mormor vid 33 års ålder. Snart fyller Liv 18 år, börjar förhoppningsvis övningsköra och planerar för dop för Ellen.

Instagram: livgrenell99

Villemo & Marley

Villemo, 19 och Marley, 19 väntar sitt första barn. De hade bara dejtat i två veckor när Villemo blev gravid och det kom som en chock för det unga paret. Men nu är de mer kära än någonsin och längtar efter att dottern Tiara ska komma.

De unga blivande föräldrarna bor tillsammans hos Villemos mamma och tre katter i Göteborg. De är båda envisa och impulsiva personer och har oftast helt olika åsikter om allt. Villemo är djurälskare och Marley älskar tv-spel, men ett gemensamt intresse är shopping.

Villemo Johansson:
Instagram: villemojohansson

Marley Kromolicki:
Instagram: marleykromolickii

Maryam Yas

Maryam är 19 år och bor tillsammans med sin pojkvän Hadi i Malmö. Tillsammans har de sonen Marcel, 7 månader.

Maryam var gravid under sista året på gymnasiet och tog studenten samma dag som hon födde Marcel. Graviditeten var inte planerad och hon är stolt över att hon såg till att att ta studenten med bra betyg. Nu är hon mammaledig och har samtidigt startat eget företag där hon säljer lösögonfransar.

Hon och pojkvännen Hadi älskar äventyr, gemensamma intressen är bilar och att resa. 

Instagram: mmaryamyas
Blogg: nouw.se/maryamyas