Tack för den här säsongen!

Artiklar från september 2016

Här är Ida och Viktor i Unga föräldrar

För andra säsongen får vi följa den charmiga familjen från Kiruna. Ida, 20 och Viktor, 25 är sameparet som vill ge dottern Áile Margrethe, 5 månader, en traditionell samisk uppväxt.

Läs hela

Här är Elin och Emil i Unga föräldrar

Kärt återseende från förra säsongen! Vi får fortsätta följa Elin, 21, Emil, 24 och deras dotter Alice som hunnit blivit 1 år.

Läs hela

Här är Linn och Tompa i Unga föräldrar

Favoriterna från tidigare tre säsonger är tillbaka! Vi återser Linn, 17, och Tompa, 23, som bor i Hedemora med deras dotter Amy som har hunnit bli ett och ett halvt år.

Läs hela

Unga föräldrar på sociala medier - säsong 4

Följ våra familjer direkt i deras egna sociala medier.

Läs hela

Här är Emelie Lind i Unga föräldrar

Emelie, 18 år, har delad vårdnad om snart 2-årige sonen Milton. Det gör att hon varannan vecka lever familjeliv med sonen och varannan vecka bor ensam och lever som vilken 18-åring som helst.

Läs hela

Här är Halime & Christoffer i Unga föräldrar

Halime, 21, och Christoffer, 20, bor i södra Stockholm med sin son Alex, 1 år. De är förlovade och Christoffer är en riktig romantiker som öser kärlek över Halime.

Läs hela

Här är Fanny & Fredrik i Unga föräldrar

Fanny, 19, och Fredrik, 23, är nyblivna föräldrar till lilla Milio. Vi får följa henne från graviditetens slutskede till förlossning och det nya livet med Milio.

Läs hela

Här är Emma Janson i Unga föräldrar

Emma, 19, bor ensam med sin dotter Delia, 7 månader. Emma driver sitt eget företag hemifrån, vilket passar väldigt bra i kombination med livet som förälder.

Läs hela

Unga föräldrar är tillbaka!

Succéserien Unga föräldrar är äntligen tillbaka på TV4 Play med start på torsdag den 8 september. Vi får lära känna fyra nya familjer och dessutom återse tre härliga familjer från förra säsongen.

Läs hela