Hittills har TV i mobilen betytt korta klipp eller hela program i repris. Nu är det dags att ändra på det!

Lagom till fotbolls-VM lanserar vi riktig TV i mobilen. Allt innehåll i TV4, TV4 Plus, TV400 och TV4 Fakta kommer att kunna ses i mobiltelefonen samtidigt som det sänds i TV-rutan. Det betyder att du kan se fotbollen, kronprinsessbröllopet och nyheterna var du än i Sverige befinner dig - plus hela vårt breda utbud av serier, filmer, sport, underhållning och dokumentärer. Oavsett om du sitter på bussen, ligger i hängmattan, slöar i soffan, är på sommarstället eller i tvättstugan behöver du aldrig missa ett program. Naturligtvis kan du även titta på mobil-tv-kanalerna TV4 Sport och Nyhetskanalen precis som tidigare.

Vem kan se TV i mobilen?
Grattis ni som har ett mobilabonnemang hos Telia, Tele2 eller Tre. Ni kommer att kunna se riktig TV i mobilen. Du behöver en 3G-telefon med stöd för TV i mobilen och ett abonnemang hos någon av ovanstående mobiloperatörer där du kan ta del av TV-erbjudandet. Tjänsten fungerar endast i Sverige. I dagsläget är tjänsten tyvärr inte tillgänglig för Telenorabonnenter.

Vad kostar det?
Exakt hur erbjudandena ser ut varierar beroende på mobiloperatör. Kontakta din mobiloperatör för detaljer. Vi uppmanar alla användare att kontrollera att datatrafiken för TV-tittandet ingår i mobilabonnemanget eller i TV-tjänsten.

Hur gör jag?
Busenkelt: SMS:a ordet TV till 72400 så får du länken till din mobiloperatörs erbjudande direkt i din mobiltelefon! Kontakta din mobiloperatör för mer detaljer.