Kvällens första uppträdande fick verkligen fart på Gröna lund när Miss Li framförde My heart goes boom. Miss Li kommer vi ju också att få njuta mer av och lära känna ännu bättre i höstens omgång av Så mycket bättre i TV4.

Kryssgäst under lördagen var Let's dances Tony Irving, som berättade om härliga dansminnen.

Ett genomgående tema under kvällen var dans och sångaren och musikalartisten David Lindgren snålade inte med dansstegen när han bjöd på sin låt Rendezvous.

Sedan bjöds det på ett dansmedley när några av Sveriges bästa dansgrupper framförde korta nummer till välkända låtar. Urban angels dansade till Emotions; P*erfect dansade till Vogue, Micina dansade till We found love, Grounded dansade till Leave this world behind.

På temat dans är det svårt att inte nämna klassiker som Dirty dancing. Något du kanske inte visste är att vår egen kronprinsessan Viktoria gjort ett försök att tillsammans med prins Daniel lära sig just det klassiska dansnumret i Dirty dancing. I alla fall i Hey baberibas version av kungafamiljen. Se sketchen här.

Ända från Australien kom Sons of midnight för att framföra The fire.

Efter det var det äntligen dags för Darin, som gjorde sin debut i Idol 2004, att göra ett bejublat framträdande med sin Nobody knows. Även Darin kommer vi ju, tillsammans med Miss Li, att få komma närmre i höstens Så mycket bättre.

David Lindgren avslutade Sommarkryssetkvällen pampigt med You're the voice.