Sommarkrysset - med Lottodragningen

Lördagar kl 20:00
Lördagar kl 20:00

Senaste från Sommarkrysset - med Lottodragningen

Gry Forssell får sällskap av Björn Ranelid och en mängd fantastiska artister!

Gry Forssell är programledare, scenen är placerad på Gröna Lund men nytt för i år i Sommarkrysset är att Gry har en solig sommarpoet vid sin sida – Björn...

Gry Forssell är programledare, scenen är placerad på Gröna Lund men nytt för i år i Sommarkrysset är att Gry har en solig sommarpoet vid sin sida – Björn Ranelid. Förutom dessa två stjärnor bjuds det på en imponerande bredd av förstklassiga artister, från Lena Ph, via Sabina Ddumba till Lasse Stefanz, men inte nog med det Melodifestivalvinnaren Benjamin Ingrosso, och tvåan Felix Sandman gästar programmet exklusivt och framför en duett ihop. Sommarkrysset har premiär lördagen den 30 juni.

– Sommar på Gröna Lund är det bästa jag vet och att jag längtar efter att få möta publiken! Jag är superpeppad på att få sätta igång!, säger Gry Forssell.

Solklart strålande Gry Forssell tar som vanligt hand om både publiken på Gröna lund och tittarna hemma i hammocken varje lördag i Sommarkrysset. Med sig i år har hon dessutom levnadskonstnären och författaren Björn Ranelid som kommer prata om sommaren på ett sätt som bara han kan.

– Jag älskar Gröna Lund. Dess placering i huvudstaden Stockholm kunde inte vara bättre. Gröna Lund lägger ena kinden mot havet och den andra mot vackra Djurgården, säger Björn Ranelid.

Det är den 13:e säsongen av Sommarkrysset men artistbokningarna visar inga tecken på en oturspräglad säsong. Det kommer bjudas på sprakande och starka uppträdanden av bland andra Petter, Darin, Jessica Andersson, Jireel, Jonas Gardell, Rhys, Tomas Andersson Wij, Eagle Eye Cherry, Linda Pira och Peg Parnevik. Och med Sommarkryssets kluriga kryssfrågor finns det alltid en chans till extra klirr i semesterkassan.

Sommarkrysset har premiär lördagen den 30 juni kl. 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Sommarens artister vecka för vecka:

30 juni

Rebecca och Fiona med gästartist Parham

Moneybrother

De vet du

Rolandz

DOTTER 

7 juli

Jessica Andersson

Tomas Andersson Wij

Babblarna

Rhys

Linda Pira och Dani M

14 juli

Moncho

Isaac and The Soul Company feat Peg Parnevik

Peg Parnevik

Theoz

ANNE-MARIE 

Thomas Di Leva

21 juli

Darin

Larz Kristerz

Tjuvjakt

Sabina Ddumba

Dolores Haze

28 juli

Wiktoria

John Lundvik

Eagle Eye Cherry

Jireel

Sigrid Bernson

4 aug

Elias Abbas

Margaret

Maxida Märak

Hardcore Superstar

Peter Jöback

11 aug

Benjamin Ingrosso

Felix Sandman

Jonas Gardell

Silvana Imam

Maia Hirasawa

15 aug

Mendez

Lena Philipsson

Petter

Lasse Stefanz

Smith & Tell

Mariette

Med reservation för ändringar. 


Fler artister tillkommer.

Skriv ut din egna kryssplan

Skriv ut och tävla!

Skriv ut och tävla!

Om du följer Sommarkrysset från TV-soffan får du här en kryssplan som du enkelt kan ladda ner och skriva ut.

Nedladdningslänk

När du har listat ut lösenordet är det bara att lyfta luren för din chans att vinna upp till 75 000:-. Lycka till!

Tävla med Sommarkrysset

Vinn VIP-biljetter till Marcus & Martinus, Rebecca & Fiona, Niello feat. Stjernberg, Owe Thörnqvist och Rhys - tävla här

Vinn VIP-biljetter till Marcus & Martinus, Rebecca & Fiona, Niello feat. Stjernberg, Owe Thörnqvist och Rhys - tävla här

Nu har du chans att knipa fyra VIP-biljetter till Sommarkrysset den den 17:e juni där Vinn VIP-biljetter till Marcus & Martinus, Rebecca & Fiona, Niello feat. Stjernberg, Owe Thörnqvist och Rhys uppträder. För att vara med och tävla måste du lösa lördagens tre lösenord (titta på programmet mellan 20.00 - 21.20 den 10:e juni, eller se det när som helst på TV4 Play). När du fått fram de tre rätta orden fyller du i det här formuläret och motiverar varför just du borde vinna! Tävlingen är öppen till torsdag den 15:e juni 2017. 

Fullständiga tävlingsvillkor
Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN, eller deras familjer får ej medverka i denna tävling. Bara tävlingsbidrag skickade via formulär ovan kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge TV4-GRUPPEN rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen. TV4-GRUPPEN ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt torsdag 15 juni 2017 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4-GRUPPEN. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via tv4.se. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

Världsartister till Gry Forssell i Sommarkrysset

Det är stjärnspäckat när Sommarkrysset är tillbaka på Gröna Lund.

Det är stjärnspäckat när Sommarkrysset är tillbaka på Gröna Lund.

Sommarkrysset är tillbaka för sin tolfte säsong och det kommer att bjudas på magnifik underhållning med en härlig blandning av artister från olika genrer. Marcus & Martinus, Magnus Uggla, Tommy Nilsson, Rita Ora, Peg Parnevik och Finess & Miss Li är några ur artisteliten som spelar i år.

- För mig känns Sommarkrysset som startskottet på sommaren. Det är superkul att det äntligen är dags att köra i gång igen. Sommarkrysset bjuder på en unik musikblandning för alla åldrar med både svenska och internationella kanonartister, säger Gry Forssell, programledare.

Även Sommarkryssets följetong Semestrarnas mästare är tillbaka. I år ställs fotbollslegendarerna, bröderna Thomas och Andreas Ravelli, mot bloggfenomenen Nicole Falciani och Daniel Paris. Varje vecka möts de i nya sommarutmaningar som kast med vattenballong, vända släp och hela havet stormar. Och så kommer grillmästaren Jessica Ortman som varje vecka delar med sig av sina bästa grilltips under vinjetten Sommargrillen.

Årets artister är:

10 juni: Magnus Uggla, Charlotte Perrelli, Nano, KSMB och Kamferdrops.

17 juni: Marcus & Martinus, Niello feat. Stjernberg, Rebecca & Fiona med Dolores Haze, Martin Stenmarck, Rhys och Owe Thörnqvist.

24 juni: Tommy Nilsson, Tone Norum, Margaret, The music of Motown, Tjuvjakt och Anton.

8 juli: Rita Ora, Mariette, Eric Gadd, Thomas Stenström och The Rasmus.

15 juli: Anton Hagman, The Poodles, Linda Pira, Benjamin Ingrosso, Starley och Jens Lekman.

22 juli: Finess & Miss Li, Jon Henrik & Anina, Elisa Lindström, Lilla Namo och Dolly Style.

29 juli: Peg Parnevik, Ray BLK, Strandels, Thomas Sekelius och Stiftelsen.

19 augusti: Nano, Icona Pop, Molly Sandén, Mange Schmidt, Eric Saade och Courtney Marie Andrews.

Fler artister tillkommer. Med reservation för eventuella ändringar.

I varje program kan tittarna vara med och lösa tre kluriga kryss i direktsändning. Det går enkelt att själv rita upp sin egen kryssplan på 5 x 5 rutor. Den som ringer in rätt svar har chans att vinna upp till 75 000 kronor.

Sommarkrysset sänds i åtta avsnitt med säsongsstart lördagen den 10 juni klockan 20.00 i TV4.

Observera sändningsuppehåll 1 juli, 5 augusti och 12 augusti.

Sabina Ddumba, Måns Zelmerlöw och Little Jinder är några av artisterna som besöker Sommarkrysset

Det är stjärnspäckat när Sommarkrysset är tillbaka på Gröna Lund. Gry Forssell leder tittarna genom spännande kryss och härlig musikunderhållning. Färgstarka...

Det är stjärnspäckat när Sommarkrysset är tillbaka på Gröna Lund. Gry Forssell leder tittarna genom spännande kryss och härlig musikunderhållning. Färgstarka artister såsom Shawn Hook, The Fooo och Rebecca & Fiona kommer att uppträda i sommar. Sommarkrysset har säsongspremiär den 9 juli.

- Det är så kul att Sommarkrysset äntligen är tillbaka och gästas av några av Sveriges bästa artister! Jag träffade Panetoz i förra veckan och de var superpeppade precis som jag! Det är en härlig blandning med musik för alla åldrar och kul med så många bra kvinnliga artister i år, säger Gry Forssell.

Sommarkrysset är tillbaka för sin elfte säsong och det bjuds på förstklassig underhållning med en härlig blandning av artister från olika genrer. Några av Sveriges mest folkkära artister och musiker kommer inta Gröna Lund-scenen och tittarna kommer även få se några nya stjärnskott och internationella namn. Bland annat kommer Owe Thörnqvist i säsongsstarten bjuda på ett hits-medley, Molly Sandén och Linda Pira kommer framföra en duett tillsammans och den internationella artisten Margaret framföra sin radiohit Cool me down.

Nytt för i år är Sommarkryssets följetong Semestrarnas Mästare där popstjärnorna Samir & Viktor ställs mot blogg- och Instagramprofilerna Bianca Ingrosso och Ellen Bergström i stenhårda sommardueller. Varje vecka tävlar de i nya utmaningar, i allt från att packa semesterbilen till att grilla korv och sätta upp tält.

Årets artister är:

9 juli: Sabina Ddumba, Panetoz, Molly Sandén & Linda Pira, Margaret, Owe Thörnqvist

16 juli: The Fooo, Boris Renée, Caroline af Ugglas, Nääk & Nimo med Kaliffa, Jennifer Brown

23 juli: Samir & Viktor, Little Jinder, Takida, Elisa Lindström, Movits!

30 juli: SaRaha, Malena Ernman, Amanda Winberg, State of Sound, Jakob Karlberg, Evelina Olsén

6 augusti: Wiktoria, Perelli & Brolle, Marriette, Flying Illusion, John de Sohn, Albin & Mattias

13 augusti: Isa, Dua Lipa, Doug Seegers, Kristin Amparo, Martin Stenmarck

20 augusti: Måns Zelmerlöw, Alcazar, Shawn Hook, Rebecca & Fiona

Fler artister tillkommer. Med reservation för eventuella ändringar.

I varje program kan tittarna vara med och lösa tre korsordskryss i direktsändning. Det går att enkelt själv rita upp sig egen kryssplan på 5 x 5 rutor eller att ladda ner Sommarkryssets app och klura ut svaren på ledtrådarna direkt i sin mobil eller surfplatta. Tittarna som ringer in rätt svar kan vinna upp till 75 000 kronor och ibland ännu mer.

Sommarkrysset sänds i sju avsnitt med säsongsstart lördagen den 9 juli klockan 20.00 i TV4.

Regler och villkor för att tävla i Sommarkrysset

Här kan du läsa om vilka regler och villkor som gäller om du vill tävla i Sommarkrysset.

Här kan du läsa om vilka regler och villkor som gäller om du vill tävla i Sommarkrysset.

Sommarkryssets tävling handlar om att lista ut vilket lösenord som döljer sig på den lodräta mittenraden i det 5x5-rutorskryss som utgör programmets spelplan.

Man kontaktar programmet för att uppge det lösenord man kommit fram till genom att ringa ett samtal

Man ringer till telefonnumret som syns i bild och läses upp av programledaren. Samtalet kostar för närvarande 9:90 kr och debiteras på nästa telefonräkning. Väljer man att ringa flera gånger debiteras samma belopp vid varje tillfälle. 

Man kan ringa från både fast telefon och mobiltelefon. Teleoperatörens trafikavgift kan tillkomma. Ringer man från en mobiltelefon med kontantkort är det viktigt att man har tillräckligt stort belopp kvar på sitt konto för att täcka samtalsavgiften och eventuell operatörsavgift. 

Man kan inte delta i tävlingen om man har ett telefonabonnemang som är spärrat för den här typen av betalsamtal. 


Man skall vara över 18 år för att delta i tävlingen. Före samtalet bör man få godkännande från telefonabonnemangets innehavare att göra samtalet. 

Telefonslussen för mottagande av samtal är öppen från programmets start tills det i programmet meddelas att tävlingstiden är ute. Man kan alltså enbart delta i tävlingen under tiden programmet sänds i tv. Vid repriser eller vid tittande i efterhand (exempelvis TV4play eller om man spelat in programmet hemma) kan man inte delta i tävlingen.

Skatt dras före utbetalning av vinstsumma. 

Så fungerar Sommarkrysset

I varje sändning av Sommarkrysset genomförs tre tävlingar/kryss. Varje korrekt löst kryss ger ett lösenord. Genom att ringa in lösenordet är du med och tävlar. Här kan du läsa om hur tävlingen går till och de regler som gäller.

I varje sändning av Sommarkrysset genomförs tre tävlingar/kryss. Varje korrekt löst kryss ger ett lösenord.

För att delta i ett kryss ringer man 099-314 00 (9:90 kr/samtal + ev.trafikavgift) för att uppge lösenordet.

Sommarkryssets tittartävling består av att lösa en korsordsliknande ordfläta, nedan kallat kryss. Krysset består av ett rutnät med fem gånger fem rutor, nedan kallat kryssplan.

De vågräta raderna i kryssplanen är numrerade 1 till 5, med rad 1 överst och rad 5 nederst. Kryssplanens lodräta mittenrad är markerad i en avvikande färg eller kontur.

Krysset

Under programmet presenteras frågor/ledtrådar grafiskt i bild och verbalt av programledare samt gäster. Korrekt svar på en fråga/ledtråd ger ett ord som ska föras in på rätt vågrätt rad i kryssplanen. Varje korrekt svar kan bestå av tre, fyra eller fem bokstäver. När fem frågor/ledtrådar presenterats i programmet och alla korrekta svar förts in på rätt rad kan ett så kallat lösenord utläsas på kryssplanens lodräta mittenrad.

I varje program genomförs tre tävlingar/kryss. Tittartävlingen består i att ringa till programmet och uppge korrekt lodrätt lösenord i det kryss man vill delta i. I programmet anges vilka telefonnummer som ska användas.

Ring in och tävla

Vid medverkan skall telefonnummer 099-31400 användas (kostnad 9:90/samtal + ev. trafikavgift).

I programmet anger programledaren när varje separat tävling startar och slutar. Svar som inkommer utanför de angivna tidsramarna deltar inte i tävlingen, men kan ändå komma att debiteras. Vinsterna i Sommarkryssets tittartävling är pengar.

Prispengar ska skattas

Om inget annat anges i programmet kommer en tävlande per kryss att vinna prispengen. Prispengen utbetalas en till två månader efter tävlingstillfället som en löneutbetalning. Lagenlig skatt har då dragits av prissumman och betalats in till skattemyndigheten. Utbetalningen kommer att synas i den tävlandes kommande självdeklaration som inkomst av tjänst.

Kräver svenskt abonnemang

För att delta i tävlingen krävs en telefon med svenskt abonnemang. Vid användning av kontantkortsabonnemnag krävs tillräckligt med innestående medel på kontot för att täcka kostnaden för samtalet. Sommarkryssets tittartävling använder Telias tjänst Megacall för hantering av inkommande samtal.

Finalister slumpas fram

Under varje pågående kryss kommer att antal telefontävlande slumpvis kopplas fram till Sommarkryssets telefonister där de uppger vilket lösenord de kommit fram till. De som då uppger korrekt lösenord kallas finalister. Finalisterna informeras om skattereglerna samt att de tillhör de finalister som har möjlighet att bli uppringd igen efter att tidsperioden för aktuellt kryss/tävling är slut.

Efter att det i programmet angetts att krysset/tävlingen är över och den sista framkopplade telefontävlanden uppgett sitt lösenord arrangeras finalisterna slumpvis i en turlista efter vilken de i tur och ordning rings upp och ställs inför en kunskapsfråga. Den finalist i turlistan som först svarar rätt på kunskapsfrågan kopplas in till programmet och uppger återigen sitt lösenord till programledaren och utses till vinnare.

Lånat abonnemang kräver godkännande

Det åligger den tävlande att ha godkännande från innehavaren av telefonabonnemanget om det inte är ett eget abonnemang man tävlar ifrån. Sommarkryssets tittartävling samt hantering av vinnare har granskats och godkänts av Lotteriinspektionen.

Här är alla klara artister för Sommarkrysset 2015

Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, Mauro Scocco, Eric Saade, Ola Salo, Darin och Molly Sandén är några av de färgstarka artisterna som under sommarmånaderna...

Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, Mauro Scocco, Eric Saade, Ola Salo, Darin och Molly Sandén är några av de färgstarka artisterna som under sommarmånaderna besöker Gröna Lunds-scenen och Sommarkrysset. En nyhet i programmet är street-magikerna Brynolf & Ljung som dyker upp i programmet och trollar för förbluffade gäster. Med Gry Forssell i spetsen blir det stjärnspäckade lördagskvällar med musik och spännande kryss med start midsommardagen den 20 juni.

-Sommarkrysset är det bästa sommarjobbet man kan tänka sig och jag är SÅ laddad inför premiären av den tionde säsongen - som troligtvis också kommer bli den bästa! Att det har blivit så många somrar är nästan ofattbart, lite så att man behöver nypa sig i armen, säger Gry Forssell.

När Sommarkrysset är tillbaka för en 10:e säsong bjuds det på förstklassig underhållning då en härlig blandning av både nya stjärnskott och några av Sveriges största och mest folkkära artister, och inte mindre än två Eurovisionvinnare, äntrar scenen. Några av årets är artister är: Måns Zelmerlöw, Loreen, Mauro Scocco, Molly Sandén, Tommy Nilsson/Patrik Isaksson/Uno Svenningsson, JustD, Molly Pettersson-Hammar, Samir & Viktor och Eric Saade.

En av artisterna har Gry personligen värvat till Sommarkryss-scenen.

-Jag älskar ju Mauros musik och har ju under flera år försökt med det mesta för att övertala honom att vara med i programmet – bland annat så hoppades jag kunna muta honom genom att erbjuda mig att inventera hästbutiken som han är delägare i. Men nu äntligen släpper han en ny låt som kommer på fredag och ska, till min stora glädje, vara med i Sommarkrysset! Jag kunde inte vara gladare! säger Gry.

Sommarkryss-debutanterna Peter Brynolf och Jonas Ljung tillhör några av världens bästa trollkarlar som med hjälp av psykologi och fingerfärdighet suddat ut gränserna för vad som faktiskt är möjligt. Duon har under våren trollat brallorna av svenska kändisar, och nu är det Sommarkryssets gäster och tittares tur.  

I sommar uppträder bland annat följande artister: 

20 juni: Molly Sandén, Isa, Nilsson/Isaksson/Svenningsson, JustD. Erik Hassle

27 juni: Mauro Scocco, Icona Pop, Chris Olsson(Fibes Oh Fibes), Ace Wilder, Elliphant, Moa Lignell

4 juli: Måns Zelmerlöw, Love Antell, Hasse Andersson, Heavy Tiger, The Fooo

11 juli: Molly Pettersson-Hammar, Panetoz, Backyard Babies, De Vet Du, Timoteij

18 juli: Eric Saade, Little Jinder,Tony Irving mfl i Wild Thing About Love-showen, Snoppen och Snippan, Maxida Märak, Kitok

25 juli: Ola Salo, Mariette, Little Mix, Zara Larsson, Christer Sjögren Kristin Amparo och Andreas Weise - Sinatra 100 år

1 augusti: Danny Saucedo, Samuel Ljungblahd & By Grace, Brolle & Nanne, Emil Berg, The Moniker & Uffe Börjesson

8 augusti: Samir & Viktor, Sabina Ddumba, Yohio & Ellen Bergström - Snövitmusikal, Black Jack, m.fl.

15 augusti: Darin, Loreen, Bo Kaspers Orkester, Brynolf & Ljung, m.fl.

Fler artister tillkommer. Med reservation för eventuella ändringar.

I varje program kan tittarna vara med och lösa tre korsordskryss i direktsändning. Det går att enkelt själv rita upp sig egen kryssplan på 5 x 5 rutor eller att ladda ner Sommarkryssets app och klura ut svaren på ledtrådarna direkt i sin mobil eller surfplatta. Tittarna som ringer in rätt svar kan vinna upp till 75 000 kronor och ibland ännu mer. Allt från artisternas framträdanden, arkivklippen eller andra infall från Gröna Lunds stora scen kan utgöra grund för ledtrådar i kryssen, det gäller därför att hålla ögonen öppna under sändningen.

Sommarkrysset sänds i nio avsnitt med säsongsstart den 20 juni klockan 20.00 i TV4.

Visa bildspel

Sminktips från sommarkrysset-sminket

Vi tog en pratstund med teamet som sminkar artisterna inför sommarkrysset.

Vi tog en pratstund med teamet som sminkar artisterna inför sommarkrysset.

Vad ska man tänka på för den perfekta sommarmakeupen?

-På sommaren vill man se snygg och fräsch ut. Bronzer, ögonskuggor i guld och brunt samt ett läppglans i fin färg, exempelvis korall eller hallonröd blir en snygg look. Och viktigast av allt - vattenfast mascara!

Vilken artist skulle ni vilja sminka om ni fritt fick välja? 

-Vi i smink-teamet är väldigt förtjusta i Måns så det är väldigt pirrigt inför ikväll. Men sen skulle jag gärna vilja sminka Kronprinsessan Victoria någon gång i framtiden. 

Måns Zelmerlöv och The Foo står på scenen ikväll - hur kommer ni sminka dem?

-De kommer få en lätt bas med ett tunt lager foundation, concealer och lite bronzer.

Ni har ju en tävling på Sommarkryssets Instagram varje vecka. Vad kan man vinna i kvällens tävling?

-Man vinner en fullmatad goodiebag med fina produkter, likadana som vi använder på Måns :)

Vad ser ni mest fram emot på Sommarkrysset i sommar?

Vi i smink-teamet har aldrig arbetat med live-Tv så allt känns väldigt spännande. Det ska bli kul att träffa alla artister, Gry och se hur det går till bakom scenen. Och kanske åka berg-och-dal banan om vi får tid över.

Följ @sommarkryssminket på Instagram för mer info och tävlingar.

Mums-Måns Zelmerlöws 6 bästa framträdanden i TV4

Allt började när en charmig 18-åring klev in till Idoljuryn 2005. Tio år senare har Måns Zelmerlöw medverkat i flertal av TV4:s produktioner och nu gästar han...

Allt började när en charmig 18-åring klev in till Idoljuryn 2005. Tio år senare har Måns Zelmerlöw medverkat i flertal av TV4:s produktioner och nu gästar han återigen Sommarkryssets scen.

1. En purung Måns Zelmerlöw charmade Idol-juryn 2005 med Enrique Iglesias låt Hero. (Kanske redan här kom inspiration till Eurovisionvinnarlåten ett decennium senare?)


2. 2006 ställde Måns upp i Let's dance och framförde en bejublad samba!


3. En riktigt gammal goding från Cirkus Möller 2009 där Måns Zelmerlöw kliver in på en pizzeria och träffar på bl a Henrik Dorsin, som inte riktigt är ett fan av vad popstjärnan gör.


4. 2013 hade vi hört om Zelmerlöws jaktintresse men fick se det i action tillsammans med "Loa Falkman" (Robert Gustafsson) i Hellenius hörna.


5. Måns gjorde succé på QX-galan 2014 med sitt vågade framträdande.


6. EM-hjältarna hyllades av ingen mindre än Måns som framförde succén och Eurovisionvinnaren Heroes för en fullsatt Kungsträdgården.


Visa fler