Det råder Beck-feber på C More där Sveriges deckarfavorit är tillbaka i en helt ny film! ”Ditt eget blod” är den första av fyra Beck-premiärer som kommer till C More under våren. Strema Ditt eget blod här! Och i väntan på de andra kan vi bjuda på alla 35 i filmserien  med Peter Haber, samt klassikern ”Mannen på taket” och de sex Beck-filmerna med Gösta Ekman, Kjell Bergqvist och Rolf Lassgård.

Bland våra övriga nyheter finns ett par rosade och prisade draman i gripande ”Room”, som gav skådespelaren Brie Larson en Oscar, och verklighetsbaserade ”Dolda tillgångar” om de afroamerikanska kvinnor som i det tysta jobbade på NASA på 60-talet.

På komedisidan är du välkommen till på fest i ”Mitt stora feta grekiska bröllop 2”, uppföljaren till den underbara romantiska succén från 2002 - som du också ser här hos oss.

Och för de yngre kan vi rekommendera ett par klassiska figurer som fått ny skrud; den roliga ”Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen”, och den finfina nya serieversionen av Astrid Lindgrens ”Ronja Rövardotter”.